building

New photos ~ Нови фотки

Here are couple of photos I took today.


Еве неколку фотки кои ги направив денес.

Can’t decide if I should go with colors or black and white with the next two.


Не можам да се одлучам дали да идам со боја или црно-бело со наредните 2.

 

Advertisements